Fase 1: Oriëntatie en offerte

Stap 1:

Een goed gesprek met onze adviseurs

Ons bouwproces start altijd met een goed gesprek. Onze adviseurs ondersteunen u bij het maken van uw bouwplannen. U krijgt uitgebreid advies over de mogelijkheden, uitvoering en grootte. Wij vinden het belangrijk dat we uw nieuwe hal zoveel mogelijk afstemmen op uw arbeidsproces of dienstverlening.

Bouwen offerte

Stap 2:

Mogelijkheden vergelijken

Na het gesprek krijgt u van ons twee voorstellen. Zo kunt u verschillende mogelijkheden, halmaten en uitvoeringsvariaties of koop- en huurcondities met elkaar vergelijken. We beantwoorden al uw vragen. Daarna ontvangt u binnen de afgesproken termijn gratis en vrijblijvend een offerte. Na goedkeuring van die offerte wordt de order geplaatst.

Stap 3:

Omgevingsvergunning

Wij raden u aan om met de afdeling Bouw- en Woningtoezicht van uw Gemeente contact op te nemen en te informeren naar de voorwaarden van de omgevingsvergunning. Als uw wilt, ondersteunen wij bij uw bouwaanvraag.

Fase 2: Voorbereiding project en bouw

Stap 4:

Vervaardiging tekeningen

Direct nadat de bestelling is geplaatst, beginnen wij met het plannen van de werkzaamheden voor uw hal en het voorbereiden van uw project. Onze ervaren constructeurs en bouwingenieurs maken een artist impression en de nodige detailoplossingen voor de constructie.

3D ontwerp

Stap 5:

Voorbereiden montage

Na uw akkoord op de tekeningen en afgifte van de omgevingsvergunning vrijgave van de statische berekening geeft onze projectleider de opdracht om de staalconstructie te laten produceren . Daarnaast zorgen wij dat alle onderdelen, de dak- en wandbekleding, etc, van uw hal op tijdig op de bouwplaats worden geleverd.

Stap 6:

Projectvoorbereiding

De projectleider van Hoex coördineert het werk op de bouwplaats. Hij maakt een tijdschema voor de montage van uw nieuwe hal en zorgt ervoor, dat de werkzaamheden zoals gepland uitgevoerd worden. Bovendien bespreekt hij met u de laatste vragen. Tijdens het gehele bouwproject is hij uw contactpersoon.

Fase 3: Montage en oplevering

Stap 7:

Montage

Nadat de omgevingsvergunning onherroepelijk is geworden worden de bouwmaterialen voor uw hal binnen een kortste tijd geleverd. De montage wordt deels in eigen beheer en deels door vakbedrijven uitgevoerd, die onze producten en alle montagedelen precies kennen.

Stap 8:

Instructies, oplevering en nalopen

Na de montage staat u voor het eerst in uw nieuwe bedrijfsruimte. U krijgt instructies over de werking en bediening van de bedrijfsdeuren en installaties.
Samen met u lopen we alles na. Als er dan toch nog onvolkomenheden zijn lossen we deze snel op.

Stap 9:

Genieten van uw gebouw

Als laatste stap feliciteren we u graag met uw nieuwe gebouw. De bouw en montage zitten erop en u kunt gaan genieten! Daar houdt ons werk niet op. Ook na het verstrijken van de onderhoudstermijn van staan onze servicemedewerkers voor u klaar.

Wilt u meer weten over onze werkwijze?

Hoex Bouw is een specialist in loodsen, bedrijfshallen en bedrijfshuisvesting. We kennen de eisen van de verschillende bedrijfstakken en dragen zorg voor alle aangelegenheden omtrent uw bouwproject. Zo kunt u zich op uw dagelijkse werkzaamheden concentreren. Dat betekent niet dat u niets van de bouw meemaakt. Zoals u in het stappenplan zult zien, blijft u constant betrokken bij het bouwproces.

Meer informatie over onze werkwijze? Bel ons via T. 0478 – 58 36 92